Αpivita Aromatherapy Massage – 50min/60€

Θεραπεία αναζωογόνησης που αξιοποιεί πλήρως την βαθιά γνώση της APIVITA στην Αρωματοθεραπεία. Επιλέξτε τους μοναδικούς συνδυασμούς αιθέριων ελαίων και τα εξειδικευμένα μασάζ και απολαύστε την ευεργετική επίδραση τόσο στο σώμα όσο και στην διάθεση.

  • Relaxing – Distress massage
  • Revitalizing – Energizing massage
  • Muscle Relieving – Muscle Relief massage

 

Apivita Signature Massage – 60min/70€

Η υπογραφή της APIVITA σε έναν συνδυασμό από παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές μασάζ όπως shiatsu, ρεφλεξολογία, deep tissue & aromatherapy massage. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός ολοκληρώνεται με ειδικές πιέσεις σε ενεργειακά σημεία χρησιμοποιώντας πουγκιά με βότανα από την ελληνική φύση. Σώμα και πνεύμα χαλαρώνουν και αναζωογονούνται.

 

Apivita Back Massage – 30min/40€

Χαλαρωτικό μασάζ πλάτης που απομακρύνει την ένταση και ξεκουράζει. Δρα αποτελε σματικά κατά όλων των συμπτωμάτων της καθιστικής ζωής και του σύγχρονου τρόπου ζωής. Οι πόνοι σε πλάτη και αυχένα υπο- χωρούν, η ένταση δίνει τη θέση της σε μια ανάλαφρη αίσθηση ευεξίας.

 

Αpivita Foot Ritual – 30min/40€

Αναζωογονητικό μασάζ για ξεκούραστα πόδια. Μια σύντομη αλλά άκρως ευεργετική τελετουργία που ανακουφίζει, ξεκουράζει και περιποιείται συνδυάζοντας το μασάζ με ρεφλεξολογικές μαλάξεις και ενυδάτωση σε πέλματα και φτέρνες.

 

Baths – 30/35€

Τα λουτρά με αιθέρια έλαια και θαλασσινό αλάτι αποτελούν έναν υπέροχο συνεργιστικο συνδυασμό, ιδιαίτερα ευεργετικό τόσο για τον οργανισμό όσο και για την επιδερμίδα του σώματος σας. Οι χαλαρωτικές ιδιότητες του ζεστού νερού υποστηρίζουν τη δράση των σωστά επιλεγμένων αιθερίων ελαίων που ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε στιγμής μπορούν να σας αναζωογονήσουν, να σας χαρίσουν ενέργεια ή να σας ηρεμήσουν. Το λουτρό αρωματοθεραπείας μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση του στρες, στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, στην αποτοξίνωση του σώματος.

ENERGY BATH
RELAX BATH
JET-LAG BATG